Skazka

Design og indretning

22. oktober 2015 Soveværelse , , ,

Wonderland senge giver en uovertruffen nattesøvn

Gode senge giver god søvn (foto sengespecialisten.dk)

Gode senge giver god søvn (foto sengespecialisten.dk)

Du har måske nogle af de der kollegaer, som virker nærmest lidt overmenneskelige i deres måde at være naturligt friske på hver morgen. Det er noget man kan blive helt irriteret over. Måske nok fordi man i bund og grund er en anelse misundelige. Det behøver nu ikke skyldes så meget andet, end at de har valgt en rigtig seng, til at gøre deres nattesøvn så komplet og perfekt som overhovedet muligt.

Does Wonders for your body

Vi ved det jo alle sammen godt, at der er meget forskel på senge, men det er ikke sikkert vi lige har tænkt på hvad det er godt for en selv. Det er nemlig ikke altid sådan, at det man umiddelbart synes er behageligt, er det som man faktisk har behov for. Wonderland senge gør en stor dyd ud af, at sørge for at man får en seng, der er tilpasset således man kommer til at sove så godt som muligt. Deres senge er inddelt i forskellige zoner, som har hver deres profil for aflastning, således at skuldre aflastes anderledes en hofter. På den måde stræber de efter den mest vandrette rygsøjle under søvn.

En af hemmelighederne ved at sove godt, er at forstå samspillet mellem madras og topmadras. De fleste har en tendens til at rode rundt i de to ting. Madrassen i sig selv, er den som sørger for at din ryg får den mest optimale position. Det betyder i praksis, at din ryg bliver så vandret som muligt hele natten. Wonderland senge kender også denne sammenhænge, og ved hvordan topmadrassen derimod primært har til formål at tilbyde en specifik komfort for dig. Nogen kan lide en blød seng, og andre kan lide en hård seng. Det er hvad topmadrassen er ansvarlig for.

Wonderland senge har en lang holdbarhed

Det er de helt simple detaljer, som er med til at forøge holdbarheden på en god seng. Får man for eksempel ed Wonderland madras der er vendbar, har man muligheden for at bibeholde al spændstigheden i sengen i mange år fremover. Det er sådan nogle simple ting, som kan holde en seng i live i mange år fremover.

 

Leave a comment