Skazka

Design og indretning

3. december 2013 Indretning , , , ,

TV stander – så kan dit fjernsyn gå for at være et møbel

Med en tv stander kan du bedre placere tvet (foto vivotel.dk)

Med en tv stander kan du bedre placere tvet (foto vivotel.dk)

Det er noget sjovt noget, dét der med indretning. Mænd og kvinder er meget uenige om, hvad der udgør god indretning. Kvinder vil typisk have rene linjer, duftlys, masser af grønne planter og pyntepuder i sofaen. Manden vil have en god sofa – typisk i læder –, en lænestol med dertilhørende fodskammel og plads til al deres elektronik. Det sammenstød af ideer om god indretning støder de fleste par ind i, når de flytter sammen for allerførste gang.

Visionerne for det fælles hjem er forskellige, ligeledes er de ting, parterne hver især bringer med sig ind i forholdet. For hvordan får man silkepuder til at matche en lædersofa? Duftlys til at matche en playstation? Og et lille fikst TV-bord til at matche en mindre hjemmebiograf?

Det er et spørgsmål om at indgå nogle kompromisser, som begge parter kan leve med.
En hjælp til at opnå det, kan være en TV-stander.

TV stander gemmer rod væk

En TV-stander får nemlig hurtigt et fjernsyn til at se mere elegant ud. Faktisk kommer det mere eller mindre til at ligne et møbel, og det er praktisk, for så er det lettere at indrette rundt om TV’et. Vælg en TV stander i aluminium, der ser meget eksklusivt lækkert ud.

En TV-stander gør det derudover muligt at gemme TV’ets mange ledninger af vejen, og det sætter de fleste kvinder – og når det kommer til stykket også mænd – pris på. Ledninger er nemlig grimme og rodede at se på, og de kan faktisk ødelægge et rums overordnede indtryk, hvis de hænger eller ligger og flyder flere steder. I kan med fordel gemme Playstationens og alt andet teknik, I måtte have ved TV’et, væk i standeren også, så tingene ser pæne ud.

Rigtig god fornøjelse med det nye samliv og den fælles af indretning af hjemmet. Vær’ søde ved hinanden og giv plads – I bor to mennesker og har begge noget at skulle have sagt.

Køb en TV stander her

Læs mere her hvorfor en TV stander er en solid løsning

Leave a comment