Skazka

Design og indretning

16. juli 2015 Madras, Soveværelse , , ,

Topmadrasser som har det hele og så lidt ekstra

En topmadras er svær at undvære (foto dunlopillo.dk)

En topmadras er svær at undvære (foto dunlopillo.dk)

Er du en som sover fint om natten og ikke har de store problemer med nattesøvnen tænker nok ikke så tit over at ens topmadras ændrer sig mens vi ligger på den.. Men nu er det sådan at ikke alle sover helt fint og vi er stadig en del som ikke altid ligger godt om natten. Der er det at vores topmadrasser oftest er problemet. Det er dem som danner blødhed og hårdhed for vores kroppe og som derfor skal indordne sig vores krop og ligge positioner.

De findes i tykke eksemplarer og i tynde eksemplarer og de fleste af os danskere tænker ikke over at en dårlig topmadras kan giver problemer med tiden, for både vores søvn, men også vores holdning og kroppens velbehag.

Når du er på udkig efter en seng, så er topmadrassen lige så vigtig som boksmadrassen. For de sørger for støtte og de sørger for at man ikke mærker den hårde boksmadras og dens fjedre. Normalt får man blot en tynd top med, for i den første lange stykke tid efter ny seng, mærker man ikke til fjedrene og lignende. Desuden er det heller ikke med det samme at kroppen normalt vil give tegn på dårlig seng og nattesøvn, det er som regel først noget der kommer senere og når det kommer senere er det nærmest for sent at gøre noget ved det. Derfor er det en god ide altid at prøve forskellige topmadrasser og kigge efter de rigtige producenter, for det er ikke alle der laver gode topmadrasser. Nogle laver blot topmadrasser og sælger det med som en ekstra vare, så gå efter kvalitet og gå efter producenten og deres mange års erfaringer. Der findes en masse derude, og de laver produkter i forskellige prisklasser, så der er noget for en hver smag.

Find gode topmadrasser: http://www.dunlopillo.dk/produkter/supplementer/topmadrasser/

 

Læs mere om topmadrasser:

Tempur topmadras – brug den oven på din almindelige madras

Leave a comment