Skazka

Design og indretning

19. november 2015 Pude, Soveværelse , , ,

Tag din hovedpude alvorligt og sov godt

Hovedpude (foto: dunlopillo.dk)

Find den helt rigtige hovedpude til dig (foto: dunlopillo.dk)

En hovedpude. Det er en af de ting, som for manges vedkommende bare er der, og i grunden altid bare har været der. Det er en man har, indtil man af en eller anden årsag får en anden. De fleste får nok en ny hovedpude i julegave, fordi det er der, hvor nogen andre tænker på ens vegne, at det da må være tid til at komme af med den gamle udslidte model. Men det er altså en lidt sindssyg tilgang at have til et stykke udstyr i hjemmet, som man på den måde bruger hver eneste dag.

Fra pudekamp til afslapning

For nogens vedkommende vil en pude altid være mest interessant, når den bruges i børnenes hænder, til en ordentlig pudekamp lørdag morgen. Og for dem der har det sådan, er der næppe noget at sige til, at man kan vågne en anelse radbrækket en gang imellem. Det er nemlig rigtig vigtigt for søvnen hvilken hovedpude man har, da det er afgørende for hvordan man ender med at ligge med sin skulder og sin nakke i løbet af natten. Derfor findes der også et bredt udvalg af hovedpuder.

Noget af det som rigtig mange forbinder med en rigtig lækker hovedpude, er en pude som er fyldt til bristepunktet med de lækreste dun, hvad enten det så er fra and eller gås. Under alle omstændigheder er den bløde fornemmelse af at blive omsluttet af noget organisk næsten uimodståelig for de fleste. Derfor er der også stadig rigtig mange danskere som sværger til den gode gammeldags dunpude, som bestemt ikke er i nærheden af at gå af mode.

En moderne hovedpude kan være flerkomponent

Er man af den gamle skole, som under ingen omstændigheder kunne finde på at gå over til de der moderne puder som er fyldt med alverdens memoryfoam, så kender man nok til gengæld også følelsen af hvordan puden kan være så meget ude af form, at man næppe tror den nogensinde bliver god igen. En pude der har skum  i midten derimod kan faktisk forhindre at det sker, ved at stabilisere de omkringliggende dun, så man får en formstabil dunpude.

 

www.dunlopillo.dk kan du finde en ny lækker hovedpude

 

Find puder til dekoration og soveværelset her:

En god hovedpude betyder mere, end man tror

Brug flot hay pude til at give dit hjem stil og personlighed

2 to “Tag din hovedpude alvorligt og sov godt”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Tag din hovedpude alvorligt og sov godt […]

  2. […] Tag din hovedpude alvorligt og sov godt […]

  1. Giv din seng et nyt liv med en topmadras - Skazka says...

    […] Tag din hovedpude alvorligt og sov godt […]

  2. Køb den helt rigtige seng første gang - Skazka says...

    […] Tag din hovedpude alvorligt og sov godt […]

Leave a comment