Skazka

Design og indretning

22. april 2014 Kontor , , ,

Skæremaskine hjælper dig med at skabe et knivskarpt udtryk

Giv indbydelser og lignende det sidste touch, med en skæremaskine (foto kontorting.dk)

Giv indbydelser og lignende det sidste touch, med en skæremaskine (foto kontorting.dk)

Hvis du laver layout eller designer forskellige udtryk, der enten skal bruges på internettet eller som plakater og andre former for opslag i den virkelige verden, så er det vigtigt, at det har et helt nøjagtigt udtryk. Det er ikke plads til skæve linjer eller hvide kanter. Det går nemlig udover det udtryk, du ønsker at skabe.

Der er en simpel måde, hvorpå du kan sikre, at udtrykket bliver, som du gerne vil. Det er nemlig ikke altid, man kan kontrollere printeren så meget, at trykket bliver, som man gerne vil det. Her kommer en skæremaskine ind i billedet. Den kan cutte nøjagtige linjer og kanter, så du får præcis det udtryk, du gerne vil.

En skæremaskine er et simpelt redskab, man ikke skal undervurdere, når det kommer til formidling og udtryk. Hvordan skal du kunne vurdere, om noget bliver flot i et magasin, hvis du kun har set det, som printeren laver det? Men ikke som trykkeriet beskærer det? Her er en skæremaskine et helt eminent redskab.

Store og små løsninger

Det smarte ved en skæremaskine er, at den er fleksibel. Den giver dig mulighed for at beskære billeder, tegninger og linjer, præcis som du vil have den.

En skæremaskine er firkantet. På den ene langside sidder et metalbånd og et håndtag, hvor der underneden sidder en skarp klinge. Du skal blot sikre, at papiret går udover metalbåndet – stykket skal svare til, hvor meget du gerne vil have skåret af. Så lægger du blot papiret på skæremaskinen og trækker håndtaget henover. Svups, så er kanten blevet, som du gerne vil have den.

En skæremaskine sikrer, at linjerne bliver lige – at du får det, præcis som du gerne vil have det. Den har nemlig en lineal blok, du kan sikre at linjerne følger. Så bliver papiret hverken skævt eller for småt.

Se på en skæremaskine her

 

Læs mere om skæremaskiner:

Skæremaskine: Lav smukke indbydelser til dit bryllup

2 to “Skæremaskine hjælper dig med at skabe et knivskarpt udtryk”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Skæremaskine hjælper dig med at skabe et knivskarpt udtryk […]

  2. […] Skæremaskine hjælper dig med at skabe et knivskarpt udtryk […]

  1. Flot dug fås i mange varianter og kan købes i store partier - Skazka says...

    […] Skæremaskine hjælper dig med at skabe et knivskarpt udtryk […]

  2. Sid på en ergonomisk måde med en sadelstol - Skazka says...

    […] Skæremaskine hjælper dig med at skabe et knivskarpt udtryk […]

Leave a comment