Skazka

Design og indretning

30. december 2013 Børneværelse, Indretning, Senge , , ,

Når børnene skal passes: sengetøj, bamser og en god historie

Hvorfor bruge andet end godt sengetøj? (foto cahetu.com)

Hvorfor bruge andet end godt sengetøj? (foto cahetu.com)

Du og din mand har endelig fået bestilt et dejligt weekendophold. I trænger til at komme lidt væk fra hverdagen, der nogle gange kan virke stressende og bare slappe af sammen uden børn eller arbejde i en hel weekend. I har heldigvis søde bedsteforældre, der gider at passe børnene i weekenden. De skal lave kastanjedyr, læse historier og hygge og lege på legepladsen. Og det glæder de sig til.

Men hvad skal I huske at tage med til børnene, når I skal aflevere dem hos bedsteforældrene? Her kommer de vigtigste tre ting.

Husk sengetøj, yndlings bamserne og en god godnat læsnings bog

Først og fremmest er det vigtigt, at børnene har nogle ting med, som gør det trygt for dem at skulle sove et andet sted end i deres egen seng, som de er vandt til. Det kan for eksempel være deres yndlings bamser. Det er også rart at have dem med, hvis børnene er vandt til at sove med dem i deres seng. Så er et rart og trygt at kunne putte med den kendte bamse, når de skal sove et fremmed sted.

Derudover er det en god ide at tage en god godnat læsnings bog med. Det kan være børnenes yndlingsbog, eller den bog som de altid får en historie fra, inden de skal sove derhjemme. På den måde kan bedsteforældrene fint læse en historie for børnene, som de genkender inden sengetid.

Sidst men ikke mindst kan børn synes at det er hyggeligt at sove med deres eget kendte sengetøj. Det kan være, at det er yndlingssengetøjet med et helt bestemt mønster eller figur på eller i hvert fald noget sengetøj, som lugter hjemligt og kendt for dem, og som skaber tryghed.

Find sengetøj til alle størrelser på www.cahetu.com.

Vil du vide mere om sengetøj, så prøv at læse disse indlæg også:

Giv dit hjem kant med runde og stilsikre designs fra Hay

Sengetøj junior er til det barn, der skal have søvn

 

Leave a comment