Skazka

Design og indretning

14. marts 2016 Bolig, Møbler, Senge, Soveværelse , ,

Med en elevationsseng sikrer du dig god og fleksibel komfort

Dunlopillo Basic er alt andet end basal (foto Dunlopillo.dk)

Dunlopillo Basic er alt andet end basal (foto Dunlopillo.dk)

Alle mennesker har brug for søvn. Det kan variere meget, hvordan folk sover om natten. Nogle kan altid sover hvor som helst og når som helst, hvor andre kan døje med søvnproblemer hele livet. Ligeså forskellige vi menneskers sovevaner er, ligeså forskellige behov har vi omkring vores sengeforhold. Hvis du er typen, der kan sove når som helst og hvor som helst, vil du sikkert ikke have særlige høje krav til dine sengeforhold. Hvis du derimod er typen, der døjer jævnligt med søvnproblemer, vil forbedring af finde sengeforhold højst sandsynligt også forbedre din søvn.

 

Fordele ved elevationsseng

Din søvn kan være præget af mange forskellige faktorer. Blandt andet hvilken kvalitet dyne og hovedpude du har, hvilken type seng du har, hvilken madras du har investeret i, temperatur i rummet osv. Din seng kan være afgørende for din søvn, og tit kan det betale sig at investere i en seng af rigtig god kvalitet. Blandt andet kan det være gavnligt at investere i en elevationsseng. Hvis du synes, at det er hyggeligt at bruge din seng til andet end at sove i, kan en elevationsseng være noget for dig. Med en elevationsseng bliver det lettere at læse i sengen, at se fjernsyn, at spise morgenmad på sengen og meget mere.

 

Prøv med en ny seng

Derudover er der også nogle komfortmæssige fordele ved en elevationsseng, fordi du kan indstille sengen, så den støtter din krop, præcis som du har behov for. For eksempel kan sengen minimere gener med kramper eller lignende, fordi den kan hæve benene en smule. Hvis du er forkølet, kan det også hjælpe at hæve sengen ved hovedet, så du har lettere ved at trække vejeret om natten. Generelt giver det en dejlig frihed, at man kan hæve og sænke sin seng, som det passer en. På den måde kan sengen blive et behageligt sted at opholde sig.

 

Find din elevationsseng her!

 

 

Læs mere i disse indlæg:

Skæremaskine: Lav smukke indbydelser til dit bryllup

Patriciervilla nybyg – Fremtidens hus er en klassisk skønhed

Leave a comment