Skazka

Design og indretning

11. december 2013 Bolig , , ,

Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge

Godhed betaler sig (foto benee-huse.dk)

Godhed betaler sig (foto benee-huse.dk)

Overvejer I at flytte i et nyt hus med hele familien? Måske vil I gerne have mere plads til hele familien – mor, far og børn. Måske et par ekstra børneværelser eller måske bare et større køkkenalrum, hvor hele familien kan sidde og spise, og der er plads til leg også. Måske savner i et ekstra badeværelse, en større stue eller noget helt andet.

Når man skal ud og se på et nyt hus, skal man selvfølgelig kigge på, hvordan beligenheden er i det område, man har valgt Er det et rart sted, huset ligger? Er det søde naboer? Ligger det tæt på naturen? Er det tæt på en legeplads, hvor børnene selv kan løbe hen og lege, og hvordan ser det ud med daginstitutionerne som vuggestue, børnehave og skoler deromkring. Disse ting er faktisk ret vigtige at overveje, inden man kigger på hus.

Man skal selvfølgelig også kigge på huset. Er det et flot hus? Er det et praktisk hus, der opfylder alle jeres krav, behov og ønsker? Og er det et sted, I kunne forestille jer at bo de næste mange år? Er der det rigtige antal værelser osv. osv.

Overvejelserne er mange. Men der er faktisk lige en ekstra ting, som er værd at tage med, når man skal kigge på hus. Nemlig om det er et energivenligt et af slagsen.

Lavenergihuse kan spare dig for penge og skåne miljøet

Det er selvfølgeligt rart at vide, at man gør noget godt for miljøet ved at bo i et hus, der ikke bruger så meget energi. Men derudover er der faktisk også penge at spare for familien ved at bo i et lavenergihus. Det kan I tydeligt mærke efter noget tid og især om vinteren, hvor varmeregningen og elregningen vil være markant lavere.

Find lavenergihuse her.

Klik her for at læse om arkitekttegnet hus

2 to “Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge […]

  2. […] Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge […]

  1. Bungalow giver dig et klassisk hus med følelsen af hjem says...

    […] Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge […]

  2. Lavenergihuse er fremtidens huse says...

    […] Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge […]

Leave a comment