Skazka

Design og indretning

17. februar 2014 Senge , , , ,

Halvhøj seng gør det sjovt at være på børneværelset

En halvhøj seng passer bedre til et barn (foto traevarer.dk)

En halvhøj seng passer bedre til et barn (foto traevarer.dk)

Hvad kan en halvhøj seng som almindelige senge ikke kan? Idet en halvhøj seng er hævet fra gulvet giver den plads til ting, som der ellers ikke er lige så meget plads til normalt. Det kan være praktiske ting, og det kan være sjove ting.

De praktiske ting ses for eksempel i form af, at der under sengen kan være skuffer, kasser og andre opbevaringsmuligheder, som gør det muligt at pakke ting væk, når de ikke skal bruges. Det kan være tøj, legetøj, udklædningstøj, dyner og andet, der er brug for til et barn og på et børneværelse.

Opbevaringsmulighederne gør det let at finde det, man leder efter og let at pakke det væk, når det ikke skal bruges. En halvhøj seng hjælper til at skabe gulvplads til leg i stedet for at bruge det som opbevaringsplads.

En halvhøj seng er også sjov

Hvordan kan en halvhøj seng være sjov og ikke kun praktisk?

Hvis du investerer i en halvhøj seng til dit barn, der ikke længere er baby, er der gode muligheder for at udnytte højden til sjove elementer. For eksempel kan du sætte en lille rutsjebane på en halvhøj seng, eller du kan udstyre et af hjørnerne med et udkigstårn.

Morgenen starter med et lille sus ned fra sengen og eftermiddagen leges der i tårnet på slottet. Under den halvhøje seng er der plads til hyggehjørne, et lille bord eller arbejdsplads, alt efter hvor høj og stor sengen er.

En halvhøj seng skaber gulvplads. Sengen hæves fra gulvet, og pludselig er der meget mere plads at boltre sig på. Det er både fordelagtigt for forældre, der måske har et ønske om at holde orden og for børn, der gerne vil kunne lege. Sengen er et legested og et sted, man kan slappe af, hvortil man samtidig udnytter gulvpladsen, man får med en halvhøj seng.

Se udvalget og vælg en halvhøj seng her

Læs flere blogindlæg om senge her:

På jagt efter et elevationssenge tilbud? I dag findes de!

En god seng indbyder både til søvn og hygge

Hjælp dine gamle – køb en elevationsseng

1 to “Halvhøj seng gør det sjovt at være på børneværelset”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Halvhøj seng gør det sjovt at være på børneværelset […]

  1. En seng, der lader søvnen og drømmene komme helt naturligt says...

    […] Halvhøj seng gør det sjovt at være på børneværelset […]

Leave a comment