Skazka

Design og indretning

29. april 2014 Ikke kategoriseret , , ,

Funkis typehus skaber perfekte rammer om livet

I et funkis typehus er alt hvor det skal være (foto benee-huse.dk)

I et funkis typehus er alt hvor det skal være (foto benee-huse.dk)

Et funkis typehus er et hus, der lader lys og rum stige ind i familiens trygge rammer. Med et funkis typehus får man en boligtype, der er åben og fleksibel at leve i. Der er blevet tænkt over de teknologiske rammer, således at familien kommer til at leve i et hjem, der er af moderne stil. Levestandarden er altså lidt højere i et funkis typehus i forhold til mange andre boligtyper. Huset er også tilpasset den måde, som mange familier lever på. Her for tiden hylder man meget rum, luft og lys for at være det vigtigste i forhold til velvære og levestandard. I et funkis typehus er derfor store vinduer og lyse flader, der er er perfekt tilpassede den moderne livsstil. Her får man livet at føle, som man gerne vil have det. Her kan der drømmes, og her er højt til loftet.

Lyst og lækkert

Der er som sagt højt til loftet og godt med lysindfald i et funkis typehus. Stuen der er det sted, hvor man som familie mødes, er lavet således at det ligger centralt og lyst. Undersøgelser har påvist, at lys og rum kan være med til at skabe større glæde og velvære. Det er ikke meget lys vi får i Danmark, så det handler om at gribe fat i det, man får om sommeren. Disse huse adskiller sig ved mange ældre huse på denne måde. Her får man lys og sol en masse.

Livsstilshus

Et funkis typehus er også bygget, så det passer til den moderne families krav og behov. Hverdagen bliver nemmere at leve, når man lever i et funkis typehus. Arkitektonisk er huset perfekt bygget til at føre familier sammen i stuerne. Mens privatlivet bibeholdes i hyggelige og rummelige værelser. Her er plads til at være sig selv, men også plads til at være en enhed som familie.

Læs meget mere om funkis huse her:

Funkis typehus danner rammen for dit drømmehjem

Et funkishus gør det nemt at indrette sin bolig

Et hus der er funktionelt får du med funkis

2 to “Funkis typehus skaber perfekte rammer om livet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Funkis typehus skaber perfekte rammer om livet […]

  1. Byg hus og se verden på en helt nye måde says...

    […] Funkis typehus skaber perfekte rammer om livet […]

  2. Køb lavenergihuse der er designet til at skabe lave månedlige ydelser - Skazka says...

    […] Funkis typehus skaber perfekte rammer om livet […]

Leave a comment