Skazka

Design og indretning

2. december 2013 Møbler, Stue , ,

Fikse kommoder der passer perfekt det moderne hjem

Få mere styr på dine ting med en kommode (foto ide.dk)

Få mere styr på dine ting med en kommode (foto ide.dk)

Kommoden er en klassikker, som du finder i de fleste hjem. På Ide.dk er der rigtig mange forskellige typer af kommoder. Der er helt sikkert også en, der passer til dit hjem. Kommoden giver mulighed for at få styr på dine ting, og den kan have de meste i sine skuffer.

Nordisk design er blevet meget populært. Kommoden er et møbel, der i den grad er kendt i de nordiske hjem. Den klassiske kommode er også lavet i træ, hvilket er meget moderne i øjeblikket. Træ der ikke er malet men måske kun har fået en sæbebehandling eller noget klar lak, hvis sæbebehandlingen er for upraktisk. Den rå trækommode får en til at tænke på gode gamle dage og kommoden er ofte ret retro.

Få styr på strømper, undertøj og bælter

Hvor er makkeren til min sok? Det er ikke altid let af holde styr på strømperne, og ofte gemmer de sig og bliver væk, når du vasker. Hvis du anskaffer dig en kommode i soveværelset, kan det være du kan få lidt mere styr på dine strømper.

Kommoden i soveværelset er nok det mest brugte møbel til tøj, undertøj og småting. Mens du har en bøjlestang til alt det tøj, der ikke må krølle, så stabler du sikkert dit tøj i stakke i et skab. I en kommode kan du fylde skufferne med forskellige beklædningsgenstande og få en godt overblik over, hvad du har, når du trækker skufferne ud.

Find din kommode her

1 to “Fikse kommoder der passer perfekt det moderne hjem”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Fikse kommoder der passer perfekt det moderne hjem […]

  1. En trappestige er genial at have ved hånden says...

    […] Fikse kommoder der passer perfekt det moderne hjem […]

Leave a comment