Skazka

Design og indretning

6. maj 2014 Kontor , , ,

Farvepatroner giver fotografier det sidste pift

Hvis du vil udskrive fotografier bør du købe gode farvepatroner (foto kontorting.dk)

Hvis du vil udskrive fotografier bør du købe gode farvepatroner (foto kontorting.dk)

Det er vigtigt at have styr på farverne, hvis man gerne vil printe. Verden ser nu engang lidt smukkere ud i farver. Har man været på ferie med sit kamera, er det uundgåeligt, at man kommer hjem med en masse billeder, som man gerne vil have vist frem. Digitalkamera har en masse fordele, men dens bedste fordel er, at man kan printe billederne ud, så de fremstår fysisk levende for os. På flot fotopapir kommer ens minder til live igen. Man kan efterfølgende arrangere dem i bøger og kataloger, så man altid har et minde om lige præcis den dejlige ferie. Men før man kommer så langt, er det en god ide at sørge for, at printeren har en masse farvepatroner. Farvepatroner bringer billederne til live igen, så de fremstår helt klare. Det er selvfølgelig også en god ide at tjekke printerens forskellige specifikationer. En god printer er med til at give liv til de bedste minder, man har haft.

Skaber ånd på papir

Med farvepatroner kommer farverne ikke bare på papiret, nej selve minderne bliver smurt ind i de lækreste og flotteste farvers skønne skær. Det er helt noget specielt over farver. Det er som om, at tingene bliver mere nærværende, drømmende og illustrative. Farver er med til at skabe helt særlige kompositioner i ens billeder. Er man en fotonørd, skal man nok komme til at holde af sine farvepatroner. De er nemlig det særlige, der giver liv og sjæl til fotoerne, så de bliver til helt særlige kunstværker.

Gør det til noget særligt

Vi ønsker alle at se på vores feriebilleder som noget helt særligt. Det vigtige ligger i detaljen: Hvordan solen stod den specifikke dag, hvordan huden var blevet mørkere af solen, hvordan det blå i øjnene stod i kontrast til sandet. Alle disse detaljer kommer frem retmæssigt, når man har brugt de rigtige farvepatroner.

1 to “Farvepatroner giver fotografier det sidste pift”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Farvepatroner giver fotografier det sidste pift […]

  1. Med et A5 ringbind har du altid orden i sagerne - Skazka says...

    […] Farvepatroner giver fotografier det sidste pift […]

Leave a comment