Skazka

Design og indretning

26. maj 2016 Indretning, Kontor , ,

Få lækre bolcher på kontoret, der kan give dig et ekstra boost

bolcher kontortingdk

Bolchergaver skaber omtale (foto: kontorting.dk)

En lang arbejdsdag kan hurtigt blive grå og trist, hvis ikke du gør noget aktivt for at få den sparket ordentligt i gang. Det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan også vælge at sparke dagen i gang, når du er først er på din arbejdsplads. Det kan være en rigtig god idé, og det kan du gøre ved at få nogle lækre og smarte bolcher.

Få dit firmas navn på bolcherne og skab omtale

Udover at være lækre og kunne holde i længere tid end en simpel vingummi eller et stykke lakrids, så er bolcher faktisk også langt henad vejen en hel del sundere end førnævnte. Du kan nemt købe mange bolcher ad gangen, så du kan spare en masse penge, og hvis du har firmakortet med, vil du også hurtigt få mulighed for at tage ud til forskellige store varehuse, hvor du kan få en stor forsendelse af bolcher på én gang. Det er selvfølgelig ikke bare hvilke som helst slags bolcher, der er smarte at købe til din virksomhed. Det kan være en god idé at tænke lidt over, at smagen på bolcherne skal kunne være alsidig, så alle kan spise dem. Samtidig skal du også tænke lidt over indpakningen.

Det lille ekstra

Det kan være svært at tænke sig frem til den helt perfekte tekst, indpakning eller andet på bolcherne. Det kan derfor være en utrolig god idé for dig at vælge at trykke dit firmas logo på bolchernes indpakning. På den måde vil det skabe omtale for dit firma – især hvis de bolcher, I har stående fremme i virksomheden, bliver taget af de kunder, I har på besøg i løbet af dagen. Det skader selvfølgelig heller ikke, hvis bolcherne smager godt!

 

Find bolcher med firmalogo

 

Få mere inspiration:

Lamineringslommer bliver dagligt brugt i tusindvis

Farvepatroner giver fotografier det sidste pift

Leave a comment