Skazka

Design og indretning

7. november 2015 Ikke kategoriseret , ,

En vin reol præsenterer og giver oplevelsen en vægtig dimension

Find et flot vinreol i dag og få styr på flaskerne (traevarer.dk)

Find et flot vinreol i dag og få styr på flaskerne (traevarer.dk)

Der hører mange dimensioner til det at have vine og gå op i vine. Der er først og fremmest den dimension, der rammer smagsløgene og giver en særegen oplevelse. Det er en dimension, som uden tvivl er vægtig, når det kommer til vinene. Men der også den umiddelbart æstetiske dimension, den dimension, der finder sted i forventningen, på selve den måde, som blikket fanger vinene på. Man bør anskue en vin reol som en slags præsentation af samlingen for smagsløgene og for sindet. Der hører med til samlingen, at man forventningsfuldt nyder en flaske vin, før man åbner den. Derfor gemmer man også særlige vine til særlige lejligheder.

Præsentationens betydning

En vin reol er en fundamental del af netop begivenheden, idet den ligesom er med til både at opbevare og præsentere den smag og den æstetik, som man i sin personligt udvalgte og skabte samling finder mest interessant. Ingen vin-conosseaur er ens, og netop derfor bør man også behandle sin vinsamling som en særegen størrelse, der behøver en vin reol, der yder samlingen en retfærdig behandling. På netop den måde kan man være sikker på, at vinoplevelsen forbliver perfekt fra hylde til tunge.

Træets forcer

En vin reol af flot træ gør bare noget helt særligt. Frem for at bruge metalliske hylder og reoler, bør man altså investere i en vin reol af flot og autentisk træ. Træet giver med sin flotte patina, sine levende former et helt særligt udtryk, der er med til at hive det bedste frem i vinen. Hvis samlingen vokser, ligesom sikkert også interessen og passionen gør dagligt, har man altid muligheden for udvide med en yderligere vin reol. Ligesom fantasien ingen grænser har, er samlingen heller ikke underlagt nogle særlige demarkationslinjer. En vin reol giver den fuldendte oplevelse.

Læs meget mere om vin reol her

 

Se også

En auping seng eller madras kan gøre underværker for søvnen

Systematiser dine bedste vine i vinreoler

Leave a comment