Skazka

Design og indretning

27. december 2013 Møbler , , ,

En trappestige er genial at have ved hånden

Alle hjem bør have en trappestige (foto traevarer.dk)

Alle hjem bør have en trappestige (foto traevarer.dk)

Hylder, der hænger højt, skabe, der rager op mod loftet, til reolerne i kælderen eller til loftslemmen. Trappestigen er en rigtig fornuftigt løsning, hvis du flere gange i det daglige har brug for at få lidt højde for at kunne nå dine ting. En almindelig stige er alligevel ikke noget, man sådan lige hiver frem, men trappestigen derimod kan nemt stå på en bagtrappe og tages frem, når det er nødvendigt. Det er praktisk, så det batter.

En skammel er ikke altid nok, når man skal nå de øverste hylder, og du skal holde dig fra at kravle op på kontorstolen eller andre vakkelvorne møbler. Det kan hurtigt ende med et dumt og uheldigt fald. Trappestigen er solid, så du kan stå på den og arbejde uden at den vælter, for man siger jo, at de fleste uheld sker i hjemmet. De sker, når man hurtigt skal bruge noget, man ikke kan nå og griber efter det første og det bedste, man kan stå på.

Trappestigen kan også bruges som en anderledes form for dekoration

Trappestiger kan faktisk også pynte i hjemmet, men hvis du vælger at bruge den til at stille blomster og krukker på, som nogen gør, så må du hellere have dig en ekstra, som du kan klatre på. I stuen eller i andre af husets rum kan det være rigtig kønt at bruge trappestigen som en hel lille blomsterudstilling. Så kan potterne stå i flere niveauer på stigens trin og pynte. Se et stort udvalg af flotte trappestiger her

Hvis du har et drivhus eller en udestue er trappestigen helt genial, hvis du bruger den som potteholder. De forskellige niveauer gør det muligt at have flere potter på mindre plads, og så ser det jo altså stadig bare rigtig kønt ud, når planterne snor sig om stien eller hænger ned langs med smukke blomster på.

Læs også om andre gode påfund til boligen:

Fikse kommoder der passer perfekt det moderne hjem

Giv dit hjem kant med runde og stilsikre designs fra Hay

 

Leave a comment