Skazka

Design og indretning

12. november 2014 Senge, Soveværelse , , ,

Carpe Diem er kvalitetssenge og hjælper til den gode søvn

Gode senge giver god søvn (foto sengespecialisten.dk)

Gode senge giver god søvn (foto sengespecialisten.dk)

Selvom mange har en tendens til at underprioritere deres søvnbehov, er søvn noget af det allervigtigste for at vi kan fungere optimalt i dagligdagen, og få det bedste ud af hver dag. Lige så vigtigt som søvn er, lige så galt kan det gå, hvis man ikke får tilstrækkeligt af den. Der opstår hurtigt nogle ganske omfattende negative konsekvenser ved får dårlig søvn. Det gælder både hvis kvaliteten af søvnen er for dårlig, men også hvis man får for lidt af den. Det har nemlig også meget at sige, at den søvn man får, er af høj kvalitet. Det handler om, at komme ned i den såkaldte ”dybe søvn” da det er der, at man restituerer bedst og får ladt batterierne op. Har man fået en god nats søvn, er næste dag både sjovere og nemmere at komme igennem. Har man sovet dårligt en nat, kan man hurtigt mærke, hvor meget det har at sige for ens overskud og humør.

Gør dit til at få en god søvn – det betaler sig

Det er vigtigt at gøre hvad man kan for at få en god søvn, og faktisk kan man selv gøre en del, for at få den bedste søvn muligt. Det er vigtigt at sørge for et godt indeklima, lige såvel som det er vigtigt, at sørge for at have nogle gode gardiner. Begge dele er af stor betydning, for hvor godt man sover. Sover man for varmt eller koldt, kan det give meget søvnbesvær. Ens seng er dog det vigtigste for at sikre sig en god søvn.

Carpe Diem er senge af høj kvalitet

Carpe Diem er svenskproducerede senge i super høj kvalitet. Søvnkvaliteten er i højsædet, men også designet af sengene er utrolig gennemtænkt. Carpe Diem står for høj kvalitet helt fra valg af materialer til produktionen af sengen. Derfor kan man være sikker på, at man får en god seng, hvis man vælger en fra Carpe Diem.

Find Carpe Diem her

 

Læs mere om senge:

På jagt efter et elevationssenge tilbud? I dag findes de!

En seng, der lader søvnen og drømmene komme helt naturligt

Halvhøj seng gør det sjovt at være på børneværelset

1 to “Carpe Diem er kvalitetssenge og hjælper til den gode søvn”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Carpe Diem er kvalitetssenge og hjælper til den gode søvn […]

  1. Sleep senge er for dig som ønsker den komplette seng says...

    […] Carpe Diem er kvalitetssenge og hjælper til den gode søvn […]

Leave a comment