Skazka

Design og indretning

25. februar 2014 Ikke kategoriseret , , ,

Bungalow giver dig et klassisk hus med følelsen af hjem

En bungalow er en fantastisk familiebolig (foto benee-huse.dk)

En bungalow er en fantastisk familiebolig (foto benee-huse.dk)

Med en bungalow får du det hjem, du har haft svært ved at finde. Byggestilen, der ligger som fundament for bungalows, har årtier lang erfaring bag sig, som i dag trækker på gamle erfaringer og ny viden. Det vil sige, at du i dag får et hjem, hvor alting er gennemtænkt. Et hjem, hvor der er brugt de rigtige materialer og lavet en sublim rumfordeling.

En bungalow er et hjemmeligt mesterværk, når det kommer til at bygge huse, der passer til familier. Familier, der har brug for rum, hvor hvert familiemedlem hver især kan være alene – men også familier, der holder af at have tid sammen. Både når det blot er dem, der er hjemme, og når der er mange eller få gæster på besøg.

Derfor er moderne bungalows en opdeling mellem klassiske mange rum og de moderne, store fællesarealer. Her er små værelser og rummelige samtalekøkkener.

En bungalow er det hjem, du leder efter

På boligmarkedet kan det være svært at finde rundt i, hvad et godt køb egentlig er, hvad man skal holde sig langt væk fra, og hvor man egentlig gerne vil bo.

Hvis du bygger fra bunden, har du muligheden for at sætte rammerne, som du gerne vil. Dit hjem bliver, som du helst ser det. Men det er en god ide at trække på erfaring. Det får du, hvis du kigger på bungalows. De har altid været en succes som hus i Danmark, og de bliver kun bedre og bedre.

Bungalows er typisk i flere plan, tager i høj grad højde for placeringen på grunden og udnytter generelt de muligheder, der er, når man vil bygge et hjem. Med en bungalow har du et sikkert fundament for at få et rigtig dejligt hjem.

En bungalow er traditionelle rammer og moderne spræl på én og samme gang.

Se mulighederne for en bungalow her
Få mere inspiration til huse her:

Lavenergihuse – vær god ved miljøet og spar penge

Patriciervilla nybyg – Fremtidens hus er en klassisk skønhed

Med et arkitekttegnet hus kan du selv designe dit hjem

Leave a comment