Skazka

Design og indretning

2. juni 2014 Altan , , ,

Altaner priser: drømmer du om at få en altan?

Uanset hvad de koster er altaner næsten altid prisen værd (foto minaltan.dk)

Uanset hvad de koster er altaner næsten altid prisen værd (foto minaltan.dk)

I løbet af livet oplever de fleste at prøve at bo i et lejlighedskompleks. Til en lejlighed er der ofte kun tilknyttet en lille gårdhave, som alle opgangens beboere skal deles om. Mulighederne for at være udenfor og få noget frisk luft er således begrænset, og man må derfor ud og benyttet nogle af de mange skønne, offentlige grønne områder. En dejlig måde at have mulighed for at komme udenfor og drikke sin eftermiddagskaffe i det fri er ved at have en altan. Altaner kan forekomme i alle størrelser. Nogle store nok til at fire mennesker kan sidde rundt om et bord og grille, mens der på de helt små oftest kun er plads til en enkelt stol. Alt andet lige er det at have en altan tilknyttet sin lejlighed en skøn måde at få mere frisk luft ind i sit liv. Især hvis man bor midt inde i en af de større byer.

Altaner i flere prislejer

At få en altan tilknyttet sin bolig er et mindre projekt som kræver tid og penge, men er en investering, man sjældent kommer til at fortryde. At have adgang til fri luft, mulighed for at hænge tøj til tørre, opbevare drikkevarer i de koldere måneder og alternativt også mulighed for at grille er små, men gode tiltag.

At få en altan monteret kræver hjælp af professionelle, som både kan komme med gode råd og forslag, som man måske ikke selv har overvejet, samtidig med at få hjælp til de mere officielle processer, som er tilknyttet processen. Når man så en dag endelig har mulighed for at åbne døren ud til sin altan, og stå med en kop kaffe eller te og nyde den friske luft, er processen det hele værd. Måske er tiden kommet, hvor man skulle undersøge mulighederne for at få altan?

Altaner priser – se et udvalg her

 

Læs mere om altaner:

Priser på altaner kan variere

Altaner København – en ældgammel men moderne by

1 to “Altaner priser: drømmer du om at få en altan?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Altaner priser: drømmer du om at få en altan? […]

  1. Altandøre skal være nemme at åbne og lukke says...

    […] Altaner priser: drømmer du om at få en altan? […]

Leave a comment