Skazka

Design og indretning

30. april 2015 Altan , , ,

Altaner i stål og æstetik

En smart altan i stål (foto minaltan.dk)

En smart altan i stål (foto minaltan.dk)

Det er ikke svært at vælge, at man gerne vil have en altan. Altaner forøger ens livskvalitet betydeligt, fordi de giver en øjeblikkelig adgang til at komme ud. Det vil sige, at skinner solen, kan du komme ud med det samme og er der stjerneklart, kan du stille dig ud på altanen og kigge op, uden at bliver forstyrret af andre mennesker, eller i hvert fald mennesker, du ikke vil forstyrres af. Altaner er på den måde en slags by-oaser, som i modsætning til ørkenens vandmangel, er et svar på dens pladsmangel til privat ophold udendørs.

Nej, det er ikke svært at beslutte sig for at få en altan, men hvordan den skal se ud, det er straks en anden, helt klart svær sag. Altaner i stål en mulighed.

Altaner i stål og træ

Det er utroligt stilet og i tidens ånd at få altaner i stål, hvortil man kan vælge mellem et væld af forskellige stålprofiler, der hver og én naturligvis er galvaniseret, så de ikke ruster og holder længe. En anden moderne æstetisk tendens, som man kan overføre på sin altanindretning, er at blande forskellige materialer. Det kan for eksempel være en altan, hvor rælingen er lavet af stål, mens gulvet er lagt i kirsebærtræ. Kontrasten mellem det kolde og varme vil være markant og skabe et spændende dynamisk udtryk. På samme måde kan man blande andre og flere materialer. Måske vil man have flere træsorter eller flere stålprofiler på spil på sin altan. Det er som altid kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan gøre, men det hjælper typisk at tale med en altanforhandler om de forskellige muligheder og trends. Det er nemlig altid givende at kunne sparre med andre og ikke mindst eksperterne på området.

Find altaner i stål og andre materialer her

 

Læs mere om gode altaner:

Altaner i stål

Med altaner i stål har du fri adgang til den åbne himmel

1 to “Altaner i stål og æstetik”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Læs her hvorfor stålaltaner er den bedste løsning - Skazka says...

    […] Altaner i stål og æstetik […]

Leave a comment